Selecteren

Om het juiste talent aan te trekken is het belangrijk de juiste doelgroep te benaderen. Een goede selectie van wervingskanalen is een must om de juiste kandidaten te bereiken. Hoe verhoogt u de kwaliteit van de instroom? Selectwise ondersteunt de organisatie met gedegen advies in de keuze van het wervingskanaal, een effectieve arbeidsmarktcommunicatie en een goedlopend sollicitatieproces. Selectie-assessments geven een objectief beeld om de kwaliteit van de instroom te borgen. SelectWise kan het gehele werving & selectieproces zelfstandig of in samenwerking met de HR verantwoordelijke(n) uitvoeren.

Recruitment Services

Pieken in de personeelswerving? Implementatie van nieuwe recruitment software? Optimalisatie van uw werken-bij site? SelectWise biedt u een oplossing op maat; zij neemt u desgewenst het volledige recruitmentproces uit handen. Van het opstellen van de juiste profielen, de arbeidsmarktcommunicatie, de werving & selectie tot en met het voorstellen van de juiste kandidaten.

Selectie-assessment
Om de kwaliteit bij de instroom te borgen, verzorgt SelectWise selectie-assessments. Dit assessment geeft inzicht in het gedrag, de motivatie en de werksterkten van de kandidaat. Op basis van een objectief beeld kunt u de juiste keuze maken bij de selectie.

Training interviewtechnieken
Het interviewen  van kandidaten is een vak apart. Hoe pak ik een gesprek aan? Welke vragen moet ik stellen? Met de juiste interviewtechnieken kun je effectiever te werk gaan in een gesprek en op basis van het resultaat de juiste keuze maken. SelectWise traint kleine groepen of individuen op interviewtechnieken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?  Neemt u dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.