Over Selectwise

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Miranda Mostert. Van origine een Rotterdamse en sinds een aantal jaren woonachtig in Salland. Een westerse ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit gekoppeld aan de nuchterheid van het oosten, maken van mij een harde werker met een praktische aanpak. Na jaren lang het vak van recruiter zowel aan bureau- als corporatezijde te hebben uitgeoefend, wil ik graag mijn kennis en ervaring delen met andere organisaties. Recruiten is een vak apart. Iedereen kan het doen, maar niet iedereen heeft er gevoel voor.

Opleidingen en training is, naast het recruiten, altijd de rode draad geweest door mijn loopbaan. Organisaties helpen om talentvolle mensen aan te trekken en medewerkers uit te dagen om zich te ontwikkelen is mijn passie! Want uiteindelijk maken medewerkers een organisatie succesvol!
Een ‘lerende’ organisatie is hiervoor de basis. Organisaties die ‘lerend’ zijn, blijken zich het beste te kunnen aanpassen aan de markt en zorgen er tegelijkertijd voor dat talentvolle medewerkers graag binnen de organisatie blijven.

Mijn rol in het selecteren, ontwikkelen en behouden van talent is gericht op het verbinden van organisatiedoelen met de doelen van de individuele medewerkers. Met helder advies en training fungeer ik hierin als schakel tussen alle belangengroepen. U bepaalt de bestemming, ik kies samen met u het spoor en zet mensen en processen in beweging.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

 

Miranda Mostert_zw